Cere oferta Cere oferte
Vacante

Porto Antigo

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Porto Antigo, Insula Sal, Republica Capului Verde

Informatii despre hotel
Un complex de apartamente placut cu o atmosfera romantica este situat in apropierea centrului orasului Santa Maria, chiar pe malul marii. Oaspetii au oportunitati de cumparaturi si divertisment la doar 100 de metri de cazare. Aeroportul International Sal este la 22 km de complex. Locatie excelenta este in centrul orasului Santa Maria, chiar langa plaja
Distanta
  • Plaja: in apropiere
  • Aeroport: 20 km

Descrierea camerei

Apartamentele duble aerisite, mobilate elegant, cu posibilitatea unui pat suplimentar, sunt dotate cu facilitati sanitare (dus, toaleta, uscator de par), TV prin satelit, o chicineta complet utilata (vase de baza, aragaz, frigider, ceainic, cuptor cu microunde) si un balcon sau terasa. La cerere, sunt disponibile un patut si un scaun inalt. Toate camerele sunt de nefumatori.

Garsoniera: 35-45m2, balcon sau terasa, cu sau fara vedere la mare

Apartament: 45-55m2, balcon sau terasa, cu sau fara vedere la mare

Suita cu 2 dormitoare: 65-80m2, balcon sau terasa, cu sau fara vedere la mare


Descrierea hotelului

Populara statiune de plaja are 120 de apartamente, situate in case elegante din piatra, inconjurate de o gradina frumoasa, atent intretinuta.

Clientii au acces la un hol spatios de intrare cu birou de receptie, birou de schimb valutar, seifuri (contra cost) si lobby bar, conexiune WiFi (in hol contra cost), restaurant principal, bar la debarcader, restaurant elegant a la carte, in aer liber piscina, bar la piscina si terasa la soare (sezlonguri si umbrele gratuite).


Mese
  • Fara mancare
  • Mic dejun - continental
  • Demipensiune (se serveste cina)

Plaja

O plaja placuta, mai mica, cu nisip, cu o intrare treptata in mare, protejata de valuri de peretii portului mic, este situata chiar in fata hotelului. Sezlongurile si umbrelele sunt disponibile clientilor (gratuit).

Prosoape de plaja pentru un depozit rambursabil de 10 EUR


Nota

Sfera si calitatea serviciilor si activitatilor mentionate mai sus pot fi afectate de introducerea unor eventuale masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data.

Taxa de plecare : NU

Viza: cetatenii UE nu au nevoie de viza pentru Capul Verde

Valabilitate pasaport: min. 6 luni de la intoarcerea de la destinatie

Nota: hotelul plateste o taxa turistica guvernamentala de aproximativ 2 EUR/noapte/persoana peste 16 ani pentru maximum 10 nopti. Pentru a intra in Capul Verde, este necesara plata taxei de securitate aeroportuara (asa-numita taxa TSA), care poate fi achizitionata ca parte a turului (cu mai mult de 3 zile lucratoare inainte de plecare; trebuie furnizate numarul pasaportului si data de valabilitate). Taxa TSA poate fi achizitionata si online sau la sosirea la destinatie.


Categoria oficiala
  • 3 stele

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Wi-Fi
Seif
Schimb valutar
Minibar
Windsurfing
Snorkelling
Piscina
Fitness
Distanta fara de aeroport
Receptie
Bar/Baruri
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Aer conditionat (controlat central)
Balcon/terasa
Bar langa piscina
Terasa pentu plaja
Masaje
Program de comedie
Distanta pana la plaja
Sporturi acvatice
Lobby
Restaurant in cladire (á la carte)
Toaleta
Cazare la mare
Săptămâni fericite
Scufundari
VISA
Calarie

Locatie Porto Antigo, Insula Sal, Republica Capului Verde