Cere oferta Cere oferte
Vacante

Oasis Atlantico Salinas Sea

5 stele

   Insula Sal

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Oasis Atlantico Salinas Sea, Insula Sal, Republica Capului Verde

Localizare: hotelul este situat pe o frumoasa plaja cu nisip alb, la aproximativ 5 minute de centrul localitatii Santa Maria.
Dotari camere: Hotelul dispune de 337 de camere dotate cu aer conditionat, telefon, televizor, acces internet wireless, seif, mini bar, facilitati pentru cafea, uscator de par.
Facilitati: restaurante, baruri, piscina pentru adulti si pentru copii, club pentru copii, jacuzzi, sezlonguri gratuite la piscina si pe plaja, centru fitness, centru spa, Wi-fi, prosoape de plaja.
Web site: www.oasisatlantico.comClasificare oficiala: 5* dar recomandarea noastra este de 4* superior


Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Important:
Pretul nu include:
- taxa turistica de 2 EUR/persoana/noapte se va achita la receptia hotelului in momentul check-in-ului;
- taxa de securitate aeroportuara (TSA) in valoare de 31 EUR/persoana; TSA poate fi achitata online la adresa: www.ease.gov.cv sau in numerar la sosirea pe aeroport.





Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.