Cere oferta Cere oferte
Vacante

Morabeza

4 stele

   Santa Maria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Morabeza, Santa Maria, Republica Capului Verde

Hotelul Morabeza se bucura de o localizare privilegiata, pe una dintre cele mai bune plaje ale Insulei Sal, la o distanta foarte mica de statiunea Santa Maria si reprezinta locul perfect pentru petrecerea vacantei.
Facilitati hotel
Hotelul Morabeza pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal pentru servirea micului dejun, bar, beach bar, pool bar,3 piscine cu apa dulce, 2 terenuri de tenis, volei, cursuri de gimnastica si fitness, masaj, mini-golf, petanque, sala de jocuri cu snooker, masa de tenis si jocuri de societate, centru spa Nativa cu o gama variata de tratamente faciale, sala de conferinte, centru rent a car Hertz, magazine de suveniruri, coafor.
Descriere camere
Hotelul detine 65 de camere standard, dintre care 26 cu vedere laterala la mare si 39 cu vedere la gradina, junior suite, family suite, duplex suite, master suite, executive suite.
Camerele hotelului sunt confortabile si decorate sobru fiind dotate cu: baie cu dus sau cada si bideu, uscator de par, telefon, televizor, mini-frigider, seif electronic, aer conditionat, ventilator de tavan, acces internet wireless.



Taxaturistica: 2 euro/persoana/noapte. Se achita local, la receptia hoteluluide catre toti turistii cu varsta peste 16 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.