Cere oferta Cere oferte
Vacante

Da Luz

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Da Luz, Santa Maria, Republica Capului Verde

DA LUZ HOTEL


LOCALIZARE:
Un hotel convenabil de trei stele care se bucura de o locatie centrala in orasul Santa Maria, la doar cativa pasi de frumoasa plaja si de debarcaderul atmosferic. Pozitia hotelului in Santa Maria asigura functionarea ca o baza ideala pentru explorarea sudului Salului, in special a intinderii lungi de nisip auriu din zona, care defineste una dintre cele mai bune plaje din Capul Verde. Hotelul Da Luz ofera confort si confort pe insula Sal.


FACILITATI:
Hotelul a fost recent renovat, decorat in tonuri neutre, oferind o atmosfera usoara si luminoasa, completata in continuare de mobilier din lemn de culoare deschisa. Camerele sunt simple, dar confortabile si spatioase, toate dotate cu caracteristici moderne, cum ar fi un televizor cu ecran plat, aer conditionat si mini-bar. Pe tot restul hotelului, turistii vor beneficia de o serie de facilitati care sunt garantate pentru a-si face sederea si mai relaxanta. Piscina primitoare este inconjurata de sezlonguri, cu o baie racoritoare care prezinta antidotul perfect pentru o zi lunga la soare. Hotelul gazduieste, de asemenea, un restaurant, care serveste o gama de mancaruri internationale, precum si un bar care va va tine racorit pe tot parcursul sejurului.
Pentru cei care spera sa devina activi si aventurosi in timpul evadarii din Capul Verde, Santa Maria ofera o serie de oportunitati excelente de sporturi nautice, inclusiv kite surfing, snorkelling si scufundari.


DESCRIERE CAMERE:
DOUBLE STANDARD
Aceste camere au o suprafata de 26 m, paturi duble (paturi twin la cerere in momentul rezervarii), vedere la oras, baie cu dus si balcon sau terasa. La receptie, la cerere, seif si utilizarea frigiderului.
Facilitati camere: pat dublu (paturi twin la cerere), aer conditionat, uscator de par, televiziune, seif (se achita local), cabina de dus, balcon sau terasa, mocheta, birou, TV, telefon, canale prin satelit, minibar, balcon sau terasa, mobilier de gradina.


SUITA STANDARD
Pe langa facilitatile detinute de camera standard, aceste suite au o mica zona de relaxare si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea. Au un dormitor cu 2 paturi de o persoana, living cu canapea extensibila, o suprafata de 50 m, vedere la oras si intrare privata.Facilitati camere: pat dublu (paturi twin la cerere), aer conditionat, uscator de par, televiziune, seif (se achita local), cabina de dus, balcon sau terasa, mocheta, birou, TV, telefon, canale prin satelit, minibar, balcon sau terasa, mobilier de gradina.


Taxaturistica: 2 euro/persoana/noapte. Se achita local, la receptia hoteluluide catre toti turistii cu varsta peste 16 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Da Luz, Santa Maria, Republica Capului Verde