Cere oferta Cere oferte
Vacante

Utopia Beach Resort

4 stele

   Zona De Nord Rmf Vezi pe harta

Revelion în Egipt
de la
de la
1378  1178 
* 2 adulti | perioada 21.04.2024 - 28.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Utopia Beach Resort, Zona de nord RMF, Egipt

Nota!

Lucrari de renovare in zona gradinii si a piscinelor si in unele camere perioada 27.11.2023 - 22.12.2023, zilnic intre orele 9 si 17. Lucrarile nu vor avea un grad mare de disconfort.

De asemenea, restaurantul principal a fost inchis pentru a reinnoi vopseaua de pe pereții și acoperișul din interiorul restaurantului. Alternativa oferita este restaurantul a la carte (aflat mai departe).

Nota 2!

Ca parte a planului nostru ambițios de dezvoltare pentru 2024, suntem incantați să vă impărtășim cateva știri incitante cu privire la imbunătățirile la Utopia Beach Club.

Conform viziunii noastre strategice, vom remodela puntea piscinei, vom incorpora noi plăci și vom reconfigura stilul șezlongului. Această transformare iși propune să introducă un aspect proaspăt și modern șezlongurilor noastre, oferind o experiență imbunătățită și priveliști uluitoare pentru stimații noștri oaspeți.

Lucrările programate vor incepe pe 25 ianuarie 2024 și se așteaptă să se incheie pe 29 februarie 2024.

Dorim să vă asigurăm că, in ciuda acestor imbunătățiri, serviciile noastre de piscină vor continua fără intreruperi, datorită funcționării eficiente a celei de-a doua piscine incălzite, așa cum se subliniază in fișa de informare atașată.

Credem că aceste imbunătățiri vor crește experiența generală pentru clienții noștri comuni, oferindu-le o atmosferă reinnoită și luxoasă.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Utopia Beach Resort, Zona de nord RMF, Egipt