Vacante

Sataya Resort Marsa Alam

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sataya Resort Marsa Alam, Marsa Alam, Egipt

Sataya Resort Marsa Alam features a fitness centre, bar, a shared lounge and garden in Marsa Alam City. Featuring a 24-hour front desk, this property also welcomes guests with a restaurant, a water park and a year-round outdoor pool. The accommodation provides room service, a kids' club and currency exchange for guests.

A buffet breakfast is available daily at the resort.

Sataya Resort Marsa Alam offers a children's playground. Guests at the accommodation will be able to enjoy activities in and around Marsa Alam City, like snorkelling.

Port Ghalib is 27 km from Sataya Resort Marsa Alam. The nearest airport is Marsa Alam International Airport, 32 km from the resort.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.