Cere oferta Cere oferte
Vacante

Casa Mare Resort (ex. Royal Tulip Beach Resort Marsa Alam)

5 stele

   Zona De Sud Rmf Vezi pe harta

de la
de la
1028  1018 
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Casa Mare Resort (ex. Royal Tulip Beach Resort Marsa Alam), Zona de sud RMF, Egipt

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Marsa Alam, chiar pe malul mării. Aeroportul Marsa Alam (RMF) este la aproximativ 17 km.

Dotări

Resortul cu aer condiționat oferă 399 de camere și dispune de lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de ingrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Din majoritatea spațiilor de cazare se poate privi marea din lateral. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Există de asemenea un minibar cu plată. In băi se găsește o oglindă de machiaj. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Complexul de vacanță oferă 48 de camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 4 piscine exterioare și 2 bazine cu apă de mică adancime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. In zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre boccia și volei de plajă. Datorită unor sporturi ca aqua-fitness, și, contra cost, kitesurfing, snorkelling și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți in mediul lor. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive in interior, de ex. tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost o sală de fitness și biliard. In resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. In timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locul de cazare dispune de un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase in cele 2 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Resortul oferă pentru masă regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm pană mai tarziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Nota! In perioada 15.01.2024 - 01.02.2024 se desfasoara lucarri de renovare in interiorul hotelului!

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Casa Mare Resort (ex. Royal Tulip Beach Resort Marsa Alam), Zona de sud RMF, Egipt