Cere oferta Cere oferte
Vacante

Mirage Bay Resort& Aquapark

Revelion în Egipt

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mirage Bay Resort& Aquapark, Hurghada, Egipt

Centru de diving

Aquapark pentru adulți și copii

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Mirage Bay Resort & Aquapark 4* a fost deschis în anul 1994 şi este amplasat pe malul Mării Roşii. Ultima renovare a avut loc în anul 2017.



Principalele puncte de atracție

Centru de diving

Aquapark pentru adulți și copii

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

- Mic dejun, prânz şi cină - tip bufet

- Băuturi alcoolice şi non-alcoolice locale, în intervalul orar 10:00-00:00

- Lobby Bar 24h

- Acces internet Wi-Fi în spațiile comune, Aquapark, aerobic, gimnastică, volei pe plajă, teren de tenis, muzică live, program de animație.



Locatia

Hotelul este amplasat direct pe plajă, la o distanţă de 15 km de aeroportul din Hurghada.



Soare si mare

800m de plajă proprie, cu nisip; corali; piscină principală, piscină pentru adulți la AquaPark, piscină pentru copii la AquaPark, piscină Tango, piscină Andalus; Umbrele, șezlonguri, saltele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet - “Karnak”, Restaurant cu specific oriental – ”El Prince Omar”, 2 restaurante a la carte, cu specific italian – ”Dolce vita” și brazilian – ”Via Brazil”, Food Court; Lobby Bar, Salsa Bar, Aqua Bar, Tango Bar, Waves Bar.



Sport și relaxare

Centru Spa, salon de înfrumusețare, centru de diving, Aquapark, aerobic, gimnastică, bowlling,volei pe plajă, teren de tenis, muzică live, program de animație, sporturi nautice.



Facilități pentru copii

Mini Club, spaţiu de joacă, piscină, scaune în restaurant, disco.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi în spațiile comune, Aquapark, aerobic, gimnastică, volei pe plajă, teren de tenis, muzică live, program de animație.



Facilități contra cost

Centru Spa, salon de înfrumusețare, centru de diving, bowlling, servicii de spălătorie, închiriere mașini, sporturi nautice.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 658 camere, împărţite astfel: 414 camere standard cu vedere la grădină (cca. 35 mp), 18 camere standard cu vedere la piscină (cca. 36 mp), 21 camere standard cu vedere la Aquapark (cca. 37 mp), 34 camere deluxe (cca. 35 mp), 28 camere familiale interconectate (cca. 65 mp), 131 bungalow-uri (cca. 65 mp) și 12 suite familiale (cca. 85 mp).

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, mini-bar, seif, aer condiţionat individual; servicii zilnice de menaj.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.