Cere oferta Cere oferte
Vacante

Labranda Paraiso El Gouna

4 stele

   El Gouna

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Labranda Paraiso El Gouna, El Gouna, Egipt

Labranda Club Paradisio se afla pe plaja din El Gouna, la doar cateva minute de mers cu masina de clubul de golf cu 18 gauri Club House. Ofera 3 piscine, un centru de fitness i o galerie comerciala.


Toate camerele de la Labranda Club Paradisio au balcon cu vedere la piscina, la mare si la gradinile luxuriante. Fiecare camera include TV cu ecran plat, minibar si telefon. Suita are un living separat i o zona de luat masa.


Labranda Club Paradisio ofera o gama larga de delicii culinare, cum ar fi restaurantul Marco Polo, care serveste preparate din bucataria egipteana, precum si Morgan, care ofera fructe de mare. La piscina i la barul principal din hol sunt servite cocktailuri i mocktailuri.


Labranda Club Paradisio El Gouna ofera o selectie impresionanta de activitati sportive, cum ar fi snorkeling, scufundari, volei pe plaja i tenis. De asemenea, sunt disponibile lectii de scufundari prin intermediul academiilor clubului.


Centrul orasului ElGouna se afla la 1 km de Labrando Club Paradisio. Aeroportul International Hurghada se afla la 20 km. Proprietatea ofera parcare privata gratuita.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.