Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL FORT ARABESQUE RESORT SPA & VILLAS

4 stele

   Hurghada, Egipt

Revelion în Egipt
de la
de la
835  818 
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL FORT ARABESQUE RESORT SPA & VILLAS, Hurghada, Egipt

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul stațiunii Makadi Bay, chiar pe malul mării. Până la aeroportul Hurghada (HRG) sunt aproximativ 35 de km.

Dotări

Clienții au la dispoziție 503 camere într-o clădire principală cu 4 etaje și 3 clădiri auxiliare. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru bicicliști sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. În camerele cu mochetă este disponibil un pat „King size”. Există un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și DVD player-ul oferă un concediu confortabil. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. În plus, clienții savurează articole de cosmetică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 4 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă prin boccia, volei de plajă și tir cu arcul și prin tenis și călărie cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca catamaran și caiac, iar contra cost plimbări cu banana, canoe, iahting, snorkelling și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost o sală de fitness și biliard. Complexul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. 5 restaurante cu aer condiționat, tip bufet și à la carte (pentru nefumători) propun oferta gastronomică. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Complexul oferă pentru masă regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.