Cere oferta Cere oferte
Vacante

Rebecca Park

2 stele

   Playa Del Ingles Vezi pe harta

de la
de la
1843  1548 
* 2 adulti | perioada 21.08.2024 - 28.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Rebecca Park, Playa Del Ingles, Spania

DESCRIERE: Complexul cuprinde in total 50 de apartamente si este un loc minunat pentru a te bucura de soare si atmosfera insulei.


FACILITATI: Facilitatile oferite includ un bar, un restaurant si servicii de camera si spalatorie.
Facilitatile de agrement includ o piscina in aer liber, o terasa la soare si un teren de tenis. Cel mai apropiat teren de golf se afla la aproximativ 4 km de hotel. Restaurantul serveste mese tip bufet, iar proprietatea are un bar Si un bar langa piscina. Seara este disponibil un program de divertisment.
Complexul asigura acces facil la centrele comerciale, barurile Si restaurantele orasului.


LOCALIZARE: Apartamentele sunt situate in centrul orasului Playa del Ingles, la aproximativ 1,5 km de plaja si la doar cativa pasi de centrul orasului. De asemenea, se afla la cativa minute de mers pe jos de centrele comerciale Gran Chaparal, Kasbah si Metro, precum si de baruri, restaurante si buticuri, in timp ce legaturile catre reteaua de transport public pot fi accesate in aproximativ 200 de metri. Aeroportul este la aproximativ 25 km.


DOTARI CAMERE : Toate apartamentele sunt dotate cu baie proprie, telefon, chicineta, incalzire centrala, seif inchiriat si fie balcon, fie terasa. Oaspetii se pot servi singuri la bufetul de mic dejun.


PAGINA WEB: https://www.bungalowsrebeccapark.com/en/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Rebecca Park, Playa Del Ingles, Spania