Cere oferta Cere oferte
Vacante

Rixos Premium Dubrovnik

5 stele

   Dubrovnik Riviera

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Rixos Premium Dubrovnik, Dubrovnik riviera, Croatia

Descriere: Rixos Premium este un hotel luxos de 5 stele situat pe plaja cu ponton a orasului Dubrovnik. Hotelul va ofera o vacanta ideala intr-o locatie bogata in frumuseti istorice, culturale si naturale. Inconjurat de peisajul spectaculos al Marii Adriatice si de istoria fascinanta a Dubrovnikului, Rixos Libertas combina cu eleganta linistea si frumusetea deosebita a coastei Marii Adriatice cu serviciile ireprosabile si numeroasele facilitati de care dispune pentru rasfatul oaspetilor sai.

Localizare: Hotelul Rixos Premium Dubrovnik este situat la aproximativ 15 minute de centrul orasului, la 23 km de Aeroportul International din Dubrovnik, la 5 m de plaja si la 100 m de statia de autobuz.

Dotari camere: Hotelul Rixos Premium Dubrovnik are camere spatioase si confortabile, toate dotate cu aer conditionat, wifi, TV satelit, telefon, seif, minibar, facilitati pentru preparat cafea/ceai, set pentru calcat haine, baie cu dus/cada, uscator de par si articole de toaleta, balcon cu vedere panoramica asupra marii.

Facilitati hotel: Hotelul Rixos Premium Dubrovnik pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, acces la plaja, wi-fi in toate zonele publice, seif, schimb valutar, serviciu de curatatorie, camera pentru bagaje, magazine, parcare, centru de conferinte. Exista 2 piscine, una interioara si una exterioara. De asemenea hotelul dispune de 3 restaurante, 3 baruri, o cafenea, room service 24 de ore, club de noapte si cazino. Exista un centru fitness si spa (cu masaj, tratamente de infrumusetare, piscina interioara si jacuzzi). Se pot practica diferite activitati, cum ar fi gimnastica, yoga, aqua aerobic, tenis, sporturi acvatice, scufundari. Pentru copii serviciu de babysitting (contra cost).

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-premium-dubrovnik

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.