Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PARK HYATT DUBAI

5 stele

   Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la
de la
3099  2558 
* 2 adulti | perioada 10.08.2024 - 17.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PARK HYATT DUBAI, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Situat pe malul golfului Dubai Creek, Park Hyatt Dubai are o lagună infinită de 100 de metri, care continuă cu o frumoasă plajă de nisip privată. Hotelula re si o piscină de 25 de metri amenajată printre palmieri. Oaspetii se pot bucura gratuit de parcare si de parcare cu valet.

Camerele de la Park Hyatt Dubai au lenjerie de pat de lux si ferestre din podea pană in tavan, care se deschid spre un balcon mobilat. Toate camerele au TV prin cablu, minibar bine aprovizionat si baie privată cu cadă din marmură.

Acest complex de lux are restaurante de primă clasă, printre care Noepe, care serveste preparate cu fructe de mare si oferă vedere panoramică, si The Thai Kitchen, care oferă preparate autentice thailandeze, gătite de bucătarii locali in 3 bucătării deschise. Brasserie du Park este un local modern international care oferă o varietate de mancăruri in stil braserie, ideal pentru conversatii ocazionale intr-o ambiantă plină de viată.

Oaspetii isi pot exersa loviturile pe terenul de golf de campionat cu 18 găuri, care are un driving range cu iluminare nocturnă. De la Dubai Creek Golf and Yacht Club pot fi inchiriate iahturi. Bucurati-vă de o gamă largă de tratamente spa, inclusiv masaje de lux, intinerire facială si ritualuri exclusiviste la centrul spa al hotelului.

Park Hyatt Dubai se află la 2 km de Aeroportul International Dubai. Dubai Mall si Burj Khalifa se află la 15 minute de mers cu masina. Dubai Marina este la 30 de minute de mers cu masina de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.