Cere oferta Cere oferte
Vacante

LAPITA, DUBAI PARKS AND RESORTS, AUTOGRAPH COLLECTION

4 stele

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi pe harta

de la
de la
1529  1318 
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LAPITA, DUBAI PARKS AND RESORTS, AUTOGRAPH COLLECTION, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Lapita este amenajat cu o tematică polineziană, fiind potrivit pentru cei care doresc să fie la o aruncătură de băț de numeroasele activități oferite la Dubai Parks and Resorts. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Toate cele 504 camere, suite și vile au balcon sau terasă privată și oferă suficient spațiu pentru relaxare, fiind perfecte pentru cei care se intorc după o zi lungă petrecută la parcurile tematice. Toate camerele spațioase au zonă de relaxare cu TV LED cu canale prin satelit, lenjerie de pat luxoasă, minibar, birou și baie cu finisaje din marmură.

Lapita cuprinde 4 opțiuni de luat masa, inclusiv restaurantul cu tematică polineziană, Kalea, care oferă preparate internaționale pe tot parcursul zilei, restaurantul Pan Asian și restaurantul casual internațional de langă piscină.

Lapita oferă o selecție largă de facilități de lux și găzduiește centrul Ola Spa, care oferă o varietate de tratamente relaxante de semnătură. Pentru cei care sunt preocupați de sănătate există un centru de fitness dotat cu cele mai moderne echipamente marca Life Fitness. Familiile cu copii au la dispoziție o serie de activități distractive la clubul pentru copii și adolescenți.

Hotelul beneficiază de o locație centrală, fiind ușor accesibil din Dubai și Abu Dhabi. La Marina Mall se ajunge cu mașina in 20 de minute de la Lapita, iar Palm Jumeirah se află la o călătorie de 30 de minute. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum - Dubai World Central, situat la 20 de minute de mers cu mașina de Lapita, iar la Aeroportul Internațional Dubai se poate ajunge in 45 de minute. Proprietatea oferă parcare gratuit, precum și parcare cu valet.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie LAPITA, DUBAI PARKS AND RESORTS, AUTOGRAPH COLLECTION, Dubai, Emiratele Arabe Unite