Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hampton by Hilton Dubai Airport

de la
de la
1300  1098 
* 2 adulti | perioada 03.04.2024 - 10.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hampton by Hilton Dubai Airport, Dubai, Emiratele Arabe Unite


Localizare:Strada Damascului, Al Qusais, Dubai, U.A.E

Facilitati hotel:
Hampton by Hilton Dubai Airport este un hotel nou si modern, aproape de Aeroportul International Dubai, de Old Dubai si Plaja Mamzar
Hotelul este dotat cu: centru de conferinte, restaurant, lobby spatios si modern, meniu pentru copii, camera de bagaje, bar, ascensoare, Spalatorie - contra cost, seif, Snack Shop, 420 de camere elegante, centru de fitness complet echipat, piscina in aer liber cu temperatura controlata.


Facilitati camere:
Queen room: camera nu permite fumatori.
Aceasta camera este dotata cu un pat confortabil de 150 cm x 200 cm, WiFi gratuit, Televizor cu diagonala de 42 inci HD, zona de lucru, scaun de birou ergonomic minilaptop, minifrigider, camera nu permite a se fuma. un televizor LCD cu ecran plat, un mini-frigider si un ceas cu alarma / radio usor de manevrat, faciliatati de preparare a ceaiului si a cafelei, un fier de calcat / o masa de calcat. Baia este dotat cu : dus, prosoape pufoase si articole de toaleta, uscator de par.

Twin room:
Aceasta camera este dotata cu are doua paturi Hampton de 120 cm x 200 cm confortabile, WiFi gratuit, Televizor cu diagonala de 42 inci HD, zona de lucru, scaun de birou ergonomic minilaptop, minifrigider, camera nu permite a se fuma. un televizor LCD cu ecran plat, un mini-frigider si un ceas cu alarma / radio usor de manevrat, faciliatati de preparare a ceaiului si a cafelei, un fier de calcat / o masa de calcat. Baia este dotat cu : dus, prosoape pufoase si articole de toaleta, uscator de par.

Famili room queen: 2 camere comunicante, doua bai, mini-frigider.
Aceasta camera de familie pentru nefumatori are doua camere comunicante - una cu patul Hampton Queen de 150cm x 200cm x 200cm si unal cu doua paturi confortabile de 120cm x 200cm Hampton, fiecare cu baie proprie, canapea extensibila,
Camera este doatat cu: serviciu WiFi gratuit, Televizor cu diagonala de 42 inci HD, zona de lucru, scaun de birou ergonomic, minilaptop, minifrigider, seif, camera nu permite a se fuma. un televizor LCD cu ecran plat, un mini-frigider si un ceas cu alarma / radio usor de manevrat, faciliatati de preparare a ceaiului si a cafelei, un fier de calcat / o masa de calcat. Baia este dotat cu : dus, prosoape pufoase si articole de toaleta, uscator de par.
Website: www.hamptoninn3.hilton.com/en/hotels

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.