Cere oferta Cere oferte
Vacante

Dusit D2 Kenz Hotel Dubai

4 stele

   Al Barsha

de la
de la
1038 
* 2 adulti | perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Dusit D2 Kenz Hotel Dubai, Al Barsha, Emiratele Arabe Unite

Dusit D2 Kenz Hotel Dubai este situat in Barsha Heights. Hotelul are vedere la bulevardul Sheikh Zayed și se află la cațiva pași de stația de metrou Dubai City. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Acest hotel pune la dispoziție 237 de camere și suite, un etaj executiv, o piscină pe acoperiș, un centru spa și un centru de fitness.

Hotelul servește zilnic un mic dejun continental și tip bufet. Oaspeții pot savura preparate internaționale la restaurantele hotelului, printre care unul mediteranean și unul thailandez.

Hotelul oferă un birou de turism, serviciu de inchirieri auto și un centru de afaceri, cu ziare.

Dusit D2 Kenz Hotel Dubai are acces ușor la Dubai Media City și Dubai World Trade Center. Aeroportul Internațional Dubai este situat la doar 28 km, iar noul Aeroport Al Maktoum se află la 23 km. Hotelul oferă serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la Mall of Emirates, zona comercială Pointe, plaja Pointe și Dubai Outlet Mall.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.