Cere oferta Cere oferte
Vacante

BYBLOS TECOM AL BARSHA

4 stele

   Al Barsha, Emiratele Arabe Unite

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BYBLOS TECOM AL BARSHA, Al Barsha, Emiratele Arabe Unite

Ancorat in inima zonei Al Barsha TECOM, intre Mall of The Emirates si IBN Battuta shopping mall, adiacente la Dubai Media City si la cateva minute distanta de mers de statia de metrou Al Basha, 10 minute de plaja ,15 minute de Turnurile Emiratelor, Hotel Byblos are locatia perfecta potrivita atat calatoriilor de afaceri cat si de relaxare. *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 187 euro/pers, Copil 6-11.99: 94 eur/pers, Copil 0-5.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa! Spa & Welness:
Thai Chi Spa ofera relaxare si experienta masajului traditional Thai adaptat la nevoile dumneavoastra, axat pe restabilirea echilibrului perfect, intr-o atmosfera placuta.

Drinks & Food:
Hotelul dispune de 6 restaurante si baruri. Restaurantul coreean Kung ofera mancaruri din bucataria coreeana, precum si un spatiu separat pentru karaoke. Clubul dispune de un meniu ce reuneste o fuziune de mancaruri internationale si japoneze, lounge-ul echipat cu banci si canapele ofera posibilitatea de a te relaxa cu un joc de table pe sunetul muzicii orientale si prospetimea brizei in timp ce savurati un ceai de menta sau cafeaua turceasca. Barul englezesc ofera divertisment live, bauturi britanice, concursuri de billiard si multe altele.

Sport si Divertisment:
Sala de fitness este dotata cu toate aparatele de care ai nevoie pentru a te mentine in forma cat timp esti departe de casa.Turistii isi pot petrece timpul liber vizitand obiectivele turistice din zona sau se pot relaxa cu divertisment live sau participand la competitiile de billiard organizate la pub-ul englezesc din hotel.

Localizare:
Hotelul se afla in Tecom, la 5 minute de statia de metrou, 10 minute de plaja, 35 de minute de mers cu masina de aeroportul international Dubai, , Dubai media City, Mall of the Emirates, Dubai Land, Sheikh Zayed Road, fiind locatia ideala pentru calatoriile de afaceri sau de relaxare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.