Cere oferta Cere oferte
Vacante

BEACH ROTANA

5 stele

   Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BEACH ROTANA, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Beach Rotana este un hotel de 5 stele, ideal situat in zona centrala de business si comerciala, cu intrare directa la Abu Dhabi Mall. Hotelul are plaja privata la laguna, iar Parcul tematic Ferrari World, Parcul acvatic Yas Waterworld si Circuitul de Formula 1 “Yas Marina”, se afla la aprox.30 km. Aeroportul international din Dubai se afla la aprox. 130km. Hotelul ofera si varianta supliment ALL INCLUSIVE si WIFI gratuit! Spa & Welness:
In cadrul centrului spa clientii se pot relaxa in camerele de tratament si in zonele de relaxare. De asemenea sunt oferite o serie de tratamente precum: corporale, faciale, masaj.

Drinks & Food:
Cele 11 restaurante ale hotelului le ofera turistilor preparate din aproape toate bucatariile internationale. Restaurantul “Prego” – specialitati italienesti; Restaurantul “Rodeo Grill” – preparate la gratar; Restaurantul “Trader Vic” – preparate din bucataria frantuzeasca; Restaurantul “Brauhaus” – specialitati germane; Restaurantul “Essence” – a-la-carte cu preparate internationale; Restaurantul “Café Columbia”; Restaurantul “Benihana” – ofera preparate din bucataria japoneza; Restaurantul “The Café at the Suites” – a-la-carte; Restaurantul “Finz” – preparate din peste si fructe de mare; Restaurantul “Bayview”; Restaurantul “Indigo” – cu specific indian.

Sport si Divertisment:
Turistii isi pot petrece timpul liber relaxandu-se la piscina hotelului. Hotelul dispune si de un centru fitness, un teren de tenis si un teren de squash. Hotelul se afla in imediata apropiere a centrului comerical Abu Dhabi Mall.

Localizare:
Beach Rotana este un hotel situat in zona de business si cumparaturi a orasului Abu Dhabi, in imediata apropiere a centrului comercial Abu Dhabi Mall. Hotelul are plaja privata la laguna. Parcul tematic Ferrari World, Parcul acvatic Yas Waterworld si Circuitul de Formula 1 “Yas Marina” se afla la 30 km. Aeroportul international Abu Dhabi se afla la o distanta de 35 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.