Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL ADDRESS BOULEVARD

5 stele

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi pe harta

de la
de la
2122  2118 
* 2 adulti | perioada 14.05.2024 - 21.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ADDRESS BOULEVARD, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Cu acces direct la Dubai Mall, Fashion Avenue și stația de metrou, Address Boulevard este locul ideal de cazare pentru oricine vizitează orașul Dubai pentru agrement, afaceri sau cumpărături. Hotelul oferă 3 piscine cu vedere impresionantă la Burj Khalifa și la centrul orașului Dubai.

Toate camerele și suitele sunt decorate in tonuri calme, neutre. Zonele spațioase de living și de dormit se contopesc perfect una cu cealaltă, fiind completate de arhitectura elegantă și de echipamentul ultramodern, cu lumini, temperatură și chiar room service controlate prin intermediul unui iPad.

The Restaurant at Address asigură o adevărată experiență gastronomică, intr-o atmosferă primitoare, unde restaurantul este amenajat ca o casă privată, cu spații de lounge, bucătărie, bibliotecă și zone de artă. Lounge-ul propune diverse sandvișuri, brioșe și fursecuri sofisticate, cu o mare varietate de combinații de ceai originale. Ambianța de bibliotecă este prezentă in intregul hotel și in barul hotelului, cu o cameră de fumători inconjurată de cărți. Există și un lounge de narghilea langă piscină.

Fiecare dintre cele 3 piscine furnizează propria ei experiență unică, piscina inferioară fiind perfectă pentru familii, cu o zonă puțin adancă, un tobogan de apă și diferite jocuri in aer liber. Piscina infinită are un bar și vedere panoramică la Burj. Beneficiind de un cadru liniștit, piscina spa poate fi utilizată de oaspeții spa. Centrul spa include o piscină de vitalitate, deschisă tuturor oaspeților. De asemenea, oaspetii care doresc să se mențină in formă pot să folosească o sală de fitness dotată cu echipamente de ultimă generație, iar oaspetii mai tineri se pot distra in Clubul Qix.

Address Boulevard se află la doar 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai. Zona Dubai International Financial Centre si promenada City walk se află la 10 minute de mers cu marina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL ADDRESS BOULEVARD, Dubai, Emiratele Arabe Unite