Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ilios 2 Apartments

de la
de la
678 
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bacau
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ilios 2 Apartments, Malia, Grecia

With garden views, Ilios II "by Checkin" is situated in Malia and has a restaurant, room service, bar, garden and terrace. Complimentary WiFi is offered.

Each unit is fitted with air conditioning, private bathroom and a kitchen including a fridge and a stovetop. There is a seating and a dining area in all units.

Guests can also relax in the shared lounge area.

Ikaros and Kernos Beach is 1 km from the apartment, while Malia Strip is 400 metres from the property. The nearest airport is Heraklion International, 27 km from Ilios II "by Checkin", and the property offers a paid airport shuttle service.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Ilios 2 Apartments, Malia, Grecia