Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
983 835
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.06.2022 - 22.06.2022 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Ida Village(Crete), Hersonissos, Grecia

Descriere: Ida Village se afla pe versantul unui deal, la 300 de plaja si la 700 m de centrul localitatii Hersonissos. Aeroportul din Heraklion este la 22 km.

Dotari camere: Toate tipurile de camera (apartament superior cu 1 camera; apartament cu 2 camere; apartament superior cu 2 camere; maisonette superior cu 2 camere; apartament superior cu 3 sau 4 camere) sunt dotate cu baie, aer conditionat, televizor, seif, ifi, cuptor cu microunde, chicineta, uscator de par, telefon, terasa su balcon.

Facilitati hotel: piscina exterioara (sezonal), piscina pentru copii, terasa, gradina, restaurant, bar, snack bar, Wifi peste tot in resort gratuit, parcare privata.

Web: https://www.idavillage.gr/location/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri
Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion este de aproximativ o ora.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!