Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ibis Styles Heraklion Central

Paste in strainatate
de la
de la
1258 
* 2 adulti | perioada 10.07.2024 - 17.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bacau
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ibis Styles Heraklion Central, Heraklion, Grecia

Locatie

La 600 de metri de portul venețian și de cetatea Heraklion, la 4 km de aeroportul "Nikos Kazantzakis". Hotelul este înconjurat de monumente istorice, centre comerciale, precum și cluburi de noapte, taverne, baruri și cafenele. Muzeul Arheologic și Fântâna Morosini în 200 m, magazine de suveniruri și un centru comercial în 300 m, viața de noapte 200 m, muzeul istoric 1 km. Cladire cu șase etaje, 2 ascensoare. Noul hotel a fost construit în 2016-2017. Construit in anul 2017.


Recomandari

Un hotel nou în orașul Heraklion, o locație convenabilă, design individual, confort, facilități moderne, camere elegante, luminoase, restaurant, bar, internet, servicii la nivel înalt.


Descriere camere

Total 72 camere: Singles City View, Doubles City View (~ 22-30 mp), Executive Rooms City View (~ 24-32 mp), Deluxe Rooms Sea View (~ 24-32 mp), Junior Suites City View (~ 24-32 mpm), Family Rooms City View (~ 40 mp), Suites City View (~ 40 mp). Camere interconectate.

Facilitati camere: aer condiționat individual (cald / rece), telefon direct cu mesagerie vocală, minibar, TV cu ecran plat, internet Wi-Fi gratuit, seif ( gratuit, potrivit pentru un laptop de 15 ”), baie , set de baie, facilitati de ceai / cafea, oglindă cosmetică, meniu de perne, balcon sau fereastra. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.

Single Room Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.

Double City View Sunt situate la toate etajele. Camere cu ferestre. Există camere conectate: pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Executive Room City View Situat la etajele 3, 4 și 5, balcon mobilat, există camere conectate. Două paturi de o persoană sau o canapea și un pat dublu.
Deluxe Room Sea View Situată la ultimul etaj, vedere magnifică la mare, balcon mobilat. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Junior Suite Living, halate de baie și papuci, balcon mobilat. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană și o canapea.
Family Room Situată la etajul 5. 2 dormitoare cu ușă de legătură, ferestre. 2 paturi de o persoană și un pat dublu.
Suite Living, dormitor, halate de baie și papuci, situat la ultimul etaj, balcon mobilat.
Băutură de bun venit la sosire.

Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.