Cere oferta Cere oferte
Vacante

Gouves Water Park Holiday Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Gouves Water Park Holiday Resort, Gouves, Grecia

Descriere: HOTELUL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT este un hotel cu un bun raport calitate-pret, recomandat familiilor cu copii. In 2012 a fost inaugurat noul Aqua Park al hotelului.
Localizare: HOTELUL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT este situat la 300 m de plaja, intr-o zona linistita din apropierea statiunii Gouves, la 8 km de Hersonisos si 17 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja: HOTELUL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT este situat la 300 m de plaja de nisip din statiunea Gouves. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Facilitati pentru sporturi acvatice contra cost.
Dotari camere: La HOTEL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT cele 450 de camerere sunt spatioase, confortabile si dispun de aer conditionat, telefon, televizor, seif (20 euro/saptamana), frigider, mini bar (la cerere, cu plata), baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa. In functie de marimea familiei se poate opta pentru duble standard, camere family sau maisonette.
Facilitati: HOTELUL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT ofera clientilor receptie 24 de ore, salon, wi-fi gratuit in toate zonele publice, mini market, restaurant tip bufet, restaurant asiatic a la carte, pizzaria, grill restaurant, restaurant specializat in paste, lobby bar, 2 baruri la piscina, cafe bar pe plaja, 3 piscine pentru adulti, 2 piscine pentru adulti, waterpark cu 6 topogane, prosoape pentru piscina si plaja (1,5 euro si 15 euro depozit), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, dusuri exterioare, salvamar la piscina si pe plaja, amfiteatru, gradina, parking, sala de conferinte, facilitati pentru organizate de banchete, inchiriere de masini, schimb valutar, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata), program de animatie zilnic, spectacole seara, jocuri de masa, tenis de masa, biliard (cu plata), darts, boccia, tenis de camp, sporturi acvatice (cu plata), centru spa (cu plata).
Facilitati copii: HOTELUL GOUVES WATER PARK HOLIDAY RESORT ofera copiilor program de animatie, loc de joaca, mini club (4-12 ani), mini disco, 2 piscine, Aqua Park cu tobogane, paturi si scaune (la cerere, gratuit), servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Clasificare agentie: 4*
Web site: www.gouvespark.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.