Cere oferta Cere oferte
Vacante

ELEFTHERIA

3 stele

   Agia Marina, Grecia

de la
de la
938 
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ELEFTHERIA, Agia Marina, Grecia

Hotelul este situat in regiunea Agia Marina, intr-o zona de coasta la 8km distanta de orasul Chania.Hotelul este pozitionat pe un deal la o distanta de 850m fata de mare.
Aceasta zona iti ofera posibilitatea sa petreci un concediu linistit, intr-o locatie cu peisaje deosebite.Pentru cei care nu detin transport, hotelul pune la dispozitie un minibus,ce ii duce pana la drumul principal, de aici turistii au acces mai usor catre plaja si oras. Mini bus-ul pleaca si se intoarce intr-un anumit interval orar.
Facilitati Hotel: la intrarea in hotel exista un hol generos, unde se afla si receptia, si zona TV, restaurant, piscina pentru adulti si copii, snack bar, loc de joaca, sala de gimnastica, sauna si parcare. Micul dejun se serveste in stil bufet, iar cina, daca sunt peste 12 persoane se serveste bufet, daca sunt mai putin de 12 persoane se comanda din meniu.
Dotari camere: Hotelul are 66 camere impartite in 3 cladiri, 57 camere sunt duble ce pot fi transformate in camere triple, iar restul sunt camere family.Camerele family sunt formate din 2 camere duble separate printr-o usa, si au o singura baie. O parte din camerele duble sunt considerate studiouri si o parte din camerele family sunt considerate apartamente.Toate camerele au in dotare, baie privata cu cada,telefon, frigider, AC, seif,balcon sau terasa indreptate fie catre mare sau gradina.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.