Cere oferta Cere oferte
Vacante

Domes of Elounda, Autograph Collection Hotel

5 stele

   Heraklion

de la
de la
2351  2169 
* 2 adulti | perioada 26.10.2024 - 02.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Domes of Elounda, Autograph Collection Hotel, Heraklion, Grecia

Descriere hotel

Hotelul face parte din lantul hotelier AUTOGRAPH COLLECTION HOTELS Marriott.

Situat la 75 km la est de aeroportul Heraklion, la 12 km de orasul Agios Nikolaos, la 3,5 km de orasul Elounda, in apropiere de localitatea Plaka, pe malul marii.
Construit in anul 2008.
In iarna anului 2014 si primavara anului 2015 au fost construite 28 de resedinte de lux cu receptie proprie, restaurantul Blend, barul Domes Plaza Pool Bar, sala de fitness de elita si piscina (800 m2). In anul 2016 s-a deschis restaurantul asiatic YAOSAI.

Hotelul are 78 suite,&8 resedinte private, 28 resedinte de lux si 4 vile de lux. Camere si vilele spatioase sunt decorate in stil mediteranean cu elemente clasice orientale. Prin acoperisurile in forma de cupola, geamurile panoramice, balcoanele si verandele spatioase patrund razele solare si fluxul de aer proaspat, pastrand o racoare placuta in timpul verii. Fiecare camera are un desing unic si individual, iar materialele naturale si mobila exclusivista realizata manual tind sa confirme autenticitatea acestui stil.

- premium 1 bedroom suite GV outdoor Jacuzzi (vedere la gradina, aprtament spatios cu 2 camere si intrare separata in baie din dormitor si din living, canapeaua din living se transforma cu usurinta in pat single, jacuzzi cu incalzire la balcon, max. 2+1 pers., 80-85 m2);
- premium 1 bedroom suite SV with outdoor jacuzzi / with private pool (vedere la mare, cu 2 camere si intrare separata in baie din dormitor si din living, canapeaua din living se transforma cu usurinta in pat single, jacuzzi cu incalzire la balcon/piscina individuala, max. 2+1 pers., 80–85 m2);
- family suite GV/SV with outdoor jacuzzi / SV with private pool (vedere la gradina/mare, cu 2 camere si intrare separata in baie din dormitor si din living, canapeaua din living se transforma cu usurinta in pat single, 1 baie, terasa spatioasa cu jacuzzi/piscina individuala, max. 2+2 sau 3+1 pers., 90 m2);
- luxury family 2 bedroom suite SV with outdoor Jacuzzi (vedere la mare, living, 2 dormitoare cu usa, pat dublu, suplimentar - canapea extensibila, 2 bai (una cu jacuzzi, cealalta cu dus tropical), terasa spatioasa cu jacuzzi, max. 4+1 pers., 100-120 m2);

Resedintele sunt situate putin mai departe de spatiul exterior principal, fiind inconjurate de plantatii de maslini, cu o intrare separata, fapt ce asigura intimitate turistilor. Fiecare resedinta are zona de parcare individuala. Alaturi este situat clubul pentru copii Domesland, piscina 800 m2.

Haute Living Selection
Statiunea Domes of Elounda ofera o gama de Luxury Villas, Luxury Residences si Private Residences. Turistii se bucura de design, atmosfera intima unica si peisajele extraordinare ale Marii Mediterane si insulei Spinalonga.
Luxury Residences - complex nou din 28 de resedinte de lux cu piscine individuale si design-uri individuale, situate in zone retrase pe teritoriul hotelului.
- Domes Luxury Residences 2 bedroom/3 bedroom /4 bedroom with private pool (cu 1 nivel, living de tip open space cu bucatarie complet utilata, dormitor, iesire la terasa amenajata, cu zona de spalatorie separata si piscina individuala - 55 m2 si 110 m2, max 4 pers., 200 m2, max. 6+1 pers., max. 8+1 pers., 400 m2).

Colectia Luxury Villas a fost creata pentru clientii cei mai exclusivisti. Vilele sunt amplase in cele 4 colturi ale statiunii si ofera vederi de exceptie la golful Mirabello. Fiecare vila reprezinta un exemplu unic de lux, arhitectura si design unic. Turistii cazati in vile beneficiaza de privilegii speciale, inclusiv proceduri SPA la vila si serviciu personal de guest service (24 de ore, la solicitare, contra cost). Toate vilele sunt situate la altitudine, oferind o vedere panoramica la mare si insula Spinalonga.
- Domes Luxury Villa Two bedrooms with private pool (max. 4+1 pers., 220-250 m2) Domes Luxury Villa Three bedroom with private pool (max. 6+1 pers., 450 m2). Fiecare vila are bucatarie complet utilata, semineu, 2 sau 3 dormitoare, 2 sau 3 bai (cabina de dus include proceduri cu aburi), veranda individuala, terasa si piscina individuala (cu incalzire, la solicitare - contra cost, 35 m2).
- Domes Private Residences 2 bedrooms/ 3 bedrooms with private pool (cu 2 nivele: la primul nivel - living cu semineu, bucatarie utilata, baie, dormitor (in 3 bedrooms), gradina, piscina individuala (35 m2); la al doilea nivel: 2 dormitoare, 1 sau 2 (in 3 bedrooms) bai, cu hidromasaj, max 4 pers., 85 m2, max. 6+1 pers., 152 m2).

Privilegii Haute Living Selection:
- check-in privat la vila
- manager personal de vile
- 24/7 servicii receptioner
- telefon mobil premium class cu apelare rapida a managerului personal pe vile si a managerului de servicii
- bar pregatit pentru sosirea clientilor
- servire zilnica de aperitiv inainte de cina
- rezervare prealabila pentru sezlongurile din zona VIP de pe plaja
- cadouri premium de bun venit
- accesorii premium pentru baie
- servicii de livrare a produselor din lista
- micul dejun e servit in restaurantul a la carte „Blend”
- optiune de servire a cinei in vila
- check-out tarziu (la solicitare, in functie de disponibilitate)

Haute Living Room reprezinta un supliment dinamic la conceptul Haute living, menit sa ofere servicii privilegiate clientilor VIP.
Inspirat de salile VIP din aeroporturile internationale, hotelul ofera o sala privata Haute Living Room clientilor care utilizeaza conceptul Haute living.

Specificatii de baza:
- acces 24/24
- sala ultra confortabila cu o varietate larga de tablete, ziare, reviste si carti
- sala de fitness de elita cu proceduri wellness
- cabine de dus private, dulapioare cu accesorii de lux pentru baie
- servicii de masaj
- gustari rafinate (canape) din partea chef-ului Kostas Efthimiou
- colectie bogata de ceiauri cu gustari dulci si picante
- cocktail-uri si aperitive variate
- guest relation
- check-in si check out express
- birou si calculator
- internet WiFi de mare viteza

Breeze All Day Beach Lounge este un club exclusiv pentru clientii care utilizeaza conceptul Haute living. Design elegant, bar separat, DJ, stand cu inghetata, colectie bogata de servicii VIP, servicii bona - gratuit (perioada limitata de timp), gustari exclusive, smoothie-uri si cocktail-uri.

Dine around
Avand la dispozitie 4 restaurante (Tholos, Yaosai, Topos 1910 si Blend), conceptul Domes Dine Around a devenit si mai generos si grandios ca niciodata! Restaurantul Blend ofera de asemenea si o zona exclusiva doar pentru adulti pentru cina.

Se accepta plata cu card de credit: American Express, Visa, MasterCard.
Bancomat: la 4 km de hotel (Elounda).
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Tel.: +30 2310 810 624
Fax: +30 2310 810 634
Internet: www.domesofelounda.com/


Camera hotel

baie cu cada (cu cabina de dus, cu jacuzzi)
accesorii exclusive de baie
foehn
oglinda cosmetica
halate, papuci
meniu de perne
aer conditionat individual
seif (electronic, gratuit)
televizor
internet WiFi (gratuit)
CD/DVD player (la solicitare)
telefon
minibar
curatenie in camera – zilnic (de 2 ori/zi)
schimbarea lenjeriei si a prosoapelor – zilnic
balcon sau terasa
pardoseala – marmura, parchet

Suplimentar in camera:
trusa de prim ajutor
livrarea presei zilnice (la solicitare)
proceduri wellness si de infrumusetare in suite (servicii SPA)
cina privata pe balcon sau la terasa (la solicitare)
incalzirea piscinelor individuale (contra cost)


Spatiu exterior

4 restaurante: Tholos (seri tematice), Topos 1910 (preparate din peste si fructe de mare, seri grecesti, BBQ, fish night), Blend (bucatarie italiana si internationala), YAOSAI (bucatarie asiatica, sushi)
4 baruri: Breeze All Day Beach Lounge (10.00 - 18.00), YAOSAI Pool Bar (10.00 - 18.00), Grand Domes Lobby Bar (10.00 - 00.00), Domes Plaza Pool Bar (10.00 - 18.00)
5 piscine exterioare: 3 cu apa dulce si 2 cu apa de mare (doar pentru adulti)
Haute Living Room pentru turistii cazati in Luxury Residences, Private Residences si Luxury Villas
centru SPA
piscina interioara cu apa de mare (in SPA, gratuit)
sala de fitness (gtratuit)
pista de elicopter
internnet WiFi (gratuit)
centru de afaceri
secretar
spalatorie (la solicitare, contra cost)


Relaxare si sport

Gratuit
teren de tenis
acces fitness club

Contra cost
antrenamente individuale
sporturi nautice pe plaja
diving
bicicleta de munte
yoga, yoga de apa
sauna (in centrul SPA, primele 15 minute - gratuit)


Pentru copii

piscina
cresa Domes (de la 4 luni pana la 4 ani, 10:00-13:00, 15:00-18:00, contra cost)
miniclub Domes (de la 4 pana la 12 ani, gratuit)
club pentru adolescenti (de la 12 pana la 16 ani, gratuit), console X-BOX, biliard, tenis de masa, zid pentru graffiti
meniu pentru copii
jocuri video
bona (la solicitare, contra cost)
patuturi, scaunele, carucioare, cadite, sterilizatoare (la solicitare prealabila, gratuit)
vesela si tacamuri
accesorii pentru baie
teatru in aer liber
loc de joaca


Plaja

Privata, retrasa, cu nisip. Intrarea in mare in panta lina, nisip. Accesul la plaja se face prin tunel. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape – gratuit.

Pe o suprafata de aproximativ 4 hectare se afla singura plaja naturala cu nisip din regiune. Marea este cristalina, linistita si nu este adanca. Plaja este amenjata cu toata infrastructura (sezlonguri, umbrele, cabine de dus etc.). Hotelul ofera o gama larga de sporturi nautice. Plaja este impartita in trei zone: Haute Living zone, Family zone si quiet zone )zona linistita).


Comentariul nostru

Hotel prestigios, situat intr-o zona retrasa, cu vedere la insula Spinalonga. Arhitectura mediteraneana autentica, interior finisat cu nuante calde, mobilier rafinat executat manual – totul intra in armonie cu mediul ambiant. Tipuri de camere diversificate: de la suite cu 2 camere, la resedinte de lux cu piscina individuala. Recomandat atat familiilor, cat si cuplurilor pentru o vacanta romantica. Exista posibilitatea de a organiza nunti (ceremonii simbolice, oficiale cu participarea primarului, cununie in capela de pe teritoriul complexului).
La 3,5 km de hotel se afla statiunea Elounda, faimoasa prin tavernele sale pescaresti cu fructe de mare proaspete, iar la 1,5 km se afla localitatea istorica Plaka.

Informatie suplimentara: pana la hotel este recomandata rezervarea unui transfer individual.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.