Cere oferta Cere oferte
Vacante

Castro

3 stele

   Ammoudara, Grecia Vezi pe harta

de la
de la
689  672 
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Castro, Ammoudara, Grecia

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru cei cărora le place viața de noapte, se află în centrul Amoudarei, pe o stradă principală, la cam 300 de m de plaja cu nisip. Aeroportul Heraklion (HER) este la aproximativ 10 km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 3 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 82 de camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, o sală de conferințe și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare.

Locul de cazare

Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Chicineta este echipată cu un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, biliard, un joc de darts și un solariu. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet, à la carte și meniu. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Castro, Ammoudara, Grecia