Cere oferta Cere oferte
Vacante

VANTARIS GARDEN AND CORNER

3 stele

   Georgioupolis, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VANTARIS GARDEN AND CORNER, Georgioupolis, Grecia

Localizare: Hotelul este pozitionat la 500 m distanta de plaja, aproape de lacul Kournas, singurul lac cu apa dulce de pe insula, intre Chania principalul oras din partea de vest a Cretei si Rethymno, la 4 km de Georgioupolis, la 45 km de aeroportul din Chania si 100 km de aeroportul din Heraklion. Clientii hotelului folosesc facilitatile hotelului Vantaris Beach situat in apropiere. La 200 m distanta se afla statia de autobuz si la cca 250 m o zona de magazine.
Facilitati hotel : Hotelul Vantaris Garden beneficiaza de psicina cu sectiune pentru copii, in rest se folosesc facilitatile de la Vantaris Beach: receptie, restaurant principal, restaurant a la carte, wireless gratuit in zonele publice , piscina exterioara, piscina pentru copii , teren de tenis , tenis de masa , biliard ,ping pong, parcare , mini-market , sezlonguri si umbrelute la piscine si la plaja,spalatorie, seri grecesti,petrecere pe plaja,
BABY COT - 5 euro/zi se plateste la hotel Facilitati camere: cele 20 de studiouri si 10 apartamente situate intr-o zona linistita sunt dotate cu chicineta, baie, frigider, telefon, aer conditionat , TV , seif (contr-cost) , uscator de par , balcon sau terasa. Capacitatea maxima este de 3 persoane (studio: suprafata 24mp, 2 paturi twin apropiate si o canapea) si 4 persoane (apartament: suprafata 43 mp, capacitate 4 persoane).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.