Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sirios Village

4 stele

   Kato Daratso, Grecia

de la
de la
1984  1978 
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sirios Village, Kato Daratso, Grecia

Adresa: Kato Daratso, Chania


Web site: http://www.siriosvillage.gr/


Localizare:Hotelul se afla intr-una dintre cele mai frumoase zone din Chania, Kato Daratso, la 4 km vest de centrul Chaniei si la 14 km de Aeroport.


Distanta de Satul Galatas: 500 m

Distanta pana la plaja : 300 m


Facilitati Hotel: room service, 2 piscine exterioare, 2 piscine exterioare pentru copii, teren de tenis si volei, Wi-Fi in lobby si salile de conferinte gratuit, loc de joaca pentru copii in aer liber, mini market si magazin cu suveniruri, serviciu de baby sitting ( la cerere), birou de inchirieri masini, parcare, serviciu de curatatorie, camera pentru bagaje, sala de fitness, hamam, tenis de masa, sah, darts, billiard, jocuri video,


Facilitati camere standard: aer conditionat controlat individual, Tv prin satelit, telefon direct, uscator de par, articole de toaleta.

Camerele Double: aceleasi facilitati precum cele standard extra avand Jacuzzi si halate de baie.

Lux suite : aceleasi facilitati precum camere standard extra avand halate si papuci pentru baie si piscina privata. Pe terasa au sezlonguri si umbrele.


Dotari organizari de evenimente: servicii de secretariat, camera pentru presa, serviciu de traducere ( la cerere), flip chart, microfoane, video proiector, spatii pentru sedinte in aer liber, catering, slide projector & OHP, mese rotunde, mese de bridge, mese de banchet, orchestra, dansuri folclorice, terase private.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.