Cere oferta Cere oferte
Vacante

SELINI SUITES

4 stele

   Kolymbari, Grecia

Hoteluri în Grecia pentru familii

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SELINI SUITES, Kolymbari, Grecia

Descriere Selini Suites: complex hotelier modern, renovat recent, situat intr-un sat traditional grecesc, Rapaniana, in Platania. Este cel mai luxos hotel din zona, ofera servicii de calitate, camere spatioase si confortabile, fiind alegerea ideala pentru o vacanta reusita.


Localizare Selini Suites: situat in satul Rapaniana, la 20 km de Chania, la 4 km de Kolymbari, la 10 km de Platania si la 150 m de plaja spatioasa cu nisip si pietris. In Rapaniana se gasesc toate facilitatile necesare: magazine, farmacie, centru medical, posta, rent a car, banca, taverne.


Masa: All Inclusive (mic dejun, pranz si cina tip bufet).


Dorati camere: Selini Suites dispune de 137 de camere de diferite tipuri (camere duble, camere family, studiouri, apartamente si maisonette) cu vedere spre gradina, piscina sau mare. Toate camerele sunt amenajate confortabil, cu atentie la detalii si sunt dotate cu: baie privata, cosmetice si uscator de par, aer conditionat, seif, minifrigider, sat TV, internet WIFI, balcon sau terasa amenajata. Camerele family sunt alcatuite dintr-un dormitor si o camera de zi cu canapea extensibila se pot caza maxim 4 persoane, camerele de tip studio au o singura incapere alcatuita dintr-o zona de living (cu canapea) si zona de dormitor (cu pat matrionial sau 2 parturi simple) se pot caza maxim persoane.


Facilitati Selini Suites: receptie 24 h, doua piscine exterioare situate intr-o gradina tropicala cu vegetatie luxurianta, terasa de plaja amenajata, restaurant, bar, pool bar, sala fitness, jacuzzi, centru spa, centru business, loungue cu TV, sala de jocuri, biliard, tenis de masa, terenuri de joaca, piscina pentru copii, camera pentru depozitare bagaje, parcare, room service, spalatorie, babysitter.


Web: http://www.selinisuites.com


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri








Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.