Cere oferta Cere oferte
Vacante

PILOT BEACH RESORT

5 stele

   Georgioupolis, Grecia

de la
de la
1640  1315 
* 2 adulti | perioada 29.10.2024 - 05.11.2024 | transport cu avionul | plecare din SUCEAVA
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PILOT BEACH RESORT, Georgioupolis, Grecia


Localizare: Hotelul este situat langa plaja, inconjurat de plantatii de maslini. Hotelul este pe drumul care duce spre Rethymnon (aproximativ 20 de km distanta) iar centrul satului de pescari Georgioupolis este la 1 km distanta. O statie de autobuz este in imediata apropiere. Facilitati camere: Bungalourile au camere confortabile, care includ o baie proprie, un telefon cu linie directa,TV prin satelit/cablu (contra cost), radio, un minibar/frigider, aer conditionat (central reglementate), o chicineta si seif (contra cost). De asemenea, toate camerele au balcon sau terasa cu vedere la mare directa sau partiala (vizualizare partiala este estompata de plante). Facilitati hotel: Construit in 2001, acest hotel cuprinde un total de 13 bungalouri cu un singur etaj, cu 450 de camere. Facilitatile includ un foaier, receptie birou de schimb valutar. Oaspetii pot utiliza barul, pub, sala TV, un mic supermarket, magazin de suveniruri, sala de jocuri, salon de coafura si un restaurant cu zona pentru nefumatori. In plus, exista o sala de conferinte si internet. Cei care sosesc cu masina pot profita de parcarea hotelului. Exista o piscina cu zona de paddling separata pentru copii, terasa de soare, sezlonguri, umbrele de soare, un snack-bar si taverna la piscina. Amatorii de sport pot utiliza sala de gimnastica si terenuri de tenis iar in functie de vreme, sporturile de apa pot fi practicate. Toate activitatle sportive sunt disponibile la un extra cost. Cel mai apropiat teren de golf este la aproximativ 135 km distanta. Un program de divertisment de sezon ofera variatie pentru oaspeti. Centrul de wellness ofera o sauna, baie de aburi si serviciu de masaj.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.