Cere oferta Cere oferte
Vacante

PANORMO BEACH

3 stele

   Rethymnon, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PANORMO BEACH, Rethymnon, Grecia

Foarte Bine 8,5 Booking.com Hotelul este amplasat in statiunea Panormo, la doar 20 m de plaja si la 120 m de zona animata a statiunii. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 300 m de hotel. Orasul Rethymnon se afla la 22 km, iar aeroportul International din Heraklion la 54 km. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Turistii pot experimenta preparatele delicioase cu specific grecesc in cadrul unui restaurant. In cele doua baruri localizate in zona de receptie si in gradina turistii pot savura sortimente variate de bauturi calde, sucuri naturale si cocktail-uri racoritoare.

Sport & Divertisment
Pentru destinderea si relaxarea turistilor hotelul are amanajat o piscina, cada hidromasaj, gradina si terasa. Pozitionarea hotelului apropiata de plaja ofera posibilitate de practicare a sporturilor nautice (scuba-diving).

Localizare
Panormo Beach este un hotel situat in inima Insulei Creta in Panormo. Resortul se afla la o distanta de doar 20 m de plaja, 120 m de centrul comercial si de tavernele din Panormo, 300 m de cea mai apropiata statie de autobuz, 22 km de orasul Rethymno. Aeroportul International din Heraklion se afla la 54 km de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.