Cere oferta Cere oferte
Vacante

Mrs Chryssana Beach (K)

3 stele

   Kolymbari

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mrs Chryssana Beach (K), Kolymbari, Grecia

Descriere HOTEL CHRYSSANA BEACH:
Situat intr-unul dintre cele mai pitoresti golfuri, golful Kolymbari, hotelul Chryssana este renovat recent, avand un aspect proaspat si o arhitectura in armonie cu mediul inconjurator.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL CHRYSSANA BEACH:
Hotelul se afla aproape de malul marii, in statiunea Kolymbari, la 42 km de aeroportul Chania si la 24 km de centrul orasului Chania.

Dotari camere:
Hotel Chryssana Beach are camerele dotate cu: baie cu cada sau dus si uscator de par, Wi-Fi gratuit, aer conditionat/incalzire, TV satelit, telefon, seif, minibar, balcon.

Facilitati HOTEL CHRYSSANA BEACH:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant, bar, camera pentru bagaje, receptie 24h, Wi-Fi gratuit in toate zonele, piscina cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii, gradina, parcare privata gratuita, rent-a-car, servicii de curatatorie.

Web: chryssana.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.