Cere oferta Cere oferte
Vacante

Jo-An Palace

4 stele

   Rethymnon, Grecia Vezi pe harta

de la
de la
1402  1258 
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Jo-An Palace, Rethymnon, Grecia

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Jo-An Palace se află in inima orașului Rethymnon, la cațiva pași de toate atracțiile importante ale orașului. Acest hotel de lux oferă mancăruri fine, un lounge bar și o piscină pe acoperiș.

Cele 70 de camere și suite sunt decorate elegant și dotate cu facilități ultramoderne, TV prin satelit, WiFi gratuit, seif, minifrigider, ferestre izolate fonic și detectoare de fum. Băile sunt echipate cu uscător de păr, papuci, halate de baie și articole de toaletă de lux.

Cafe-barul modern Main Street 1978, deschis pe tot parcursul zilei, este ideal pentru a lua micul dejun, gustări, pranzul sau pentru a vă savura doar cafeaua. Vă puteți relaxa și bucura de liniște și pe terasa sa, cu un cocktail.

Pe acoperișul hotelului veți găsi o piscină sezonieră (din aprilie pană in octombrie), unde vederea spectaculoasă de sus la oraș va fi de neuitat. La piscină puteți să vă bucurați de soare cu o băutură reconfortantă sau să alegeți mancăruri din meniu.
Personalul este permanent la dispoziția oaspeților.

Jo-An Place se află in inima zonei comerciale și de afaceri din Rethymnon, la cațiva pași de Grădina Municipală, Portul Venețian și centrul vechi (la doar 100 m). Plaja de nisip a orașului este la 1 km, iar cetatea Fortezza se află la 400 m.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Jo-An Palace, Rethymnon, Grecia