Cere oferta Cere oferte
Vacante

Jo An Palace

4 stele

   Rethymnon

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Jo An Palace, Rethymnon, Grecia

LOCALIZARE

Aceasta proprietate este la 8 minute pe jos fata de plaja. Jo-An Palace se afla in inima orasului Rethymnon, la cativa pasi de toate atractiile importante ale orasului
Jo-An Place se afla in inima zonei comerciale si de afaceri din Rethymnon, la cativa pasi de Gradina Municipala, Portul Venetian si centrul vechi (la doar 100 m). Plaja de nisip a orasului este la 1 km, iar cetatea Fortezza se afla la 400 m.

FACILITATI

Oaspetilor li se ofera: recepie deschisa nonstop, lift, aer conditionat, incalzire, salon TV, camere de familie, camere pentru nefumatori, inchirieri auto, WiFi gratuit, terasa, sali de conferinte i petreceri, fax/copiator, camera de bagaje, birou de turism, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, presa pentru calcat pantaloni, spalatorie/curatatorie chimica, piscina in aer liber, masaj, sauna, biblioteca, inchirieri biciclete, bar, restaurant. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Pe acoperisul hotelului veti gasi o piscina sezoniera (din aprilie pana in octombrie), unde vederea spectaculoasa de sus la oras va fi de neuitat. La piscina puteti sa va bucurati de soare cu o bautura reconfortanta sau sa alegeti mancaruri din meniu.

RESTAURANT

Cafe-barul modern Main Street 1978, deschis pe tot parcursul zilei, este ideal pentru a lua micul dejun, gustari, pranzul sau pentru a va savura doar cafeaua. Va puteti relaxa si bucura de liniste si pe terasa sa, cu un cocktail.

CAMERE

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, mini bar, TV cu canale prin satelit, telefon, balcon, WiFi gratuit, fier de calcat, frigider, radio, baie cu dus/cada, uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaleta gratuite.
Camera economy
Camera standard
Camera superioara
Camera de familie
Suita Executive

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.