Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRECOTEL PLAZA BEACH HOUSE

4 stele

   Rethymnon, Grecia

de la
de la
1273  1075 
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRECOTEL PLAZA BEACH HOUSE, Rethymnon, Grecia

Grecotel Plaza Beach House este un hotel de 4 stele, situat pe plaja cu nisip alb din Rethymno, si are 2 piscine cu apă dulce, o piscină pentru copii și un centru spa cu piscină interioară. Hotelul oferă un restaurant cu vedere la mare și un bar la piscină. Accesul la internet WiFi este gratuit in zonele publice.

Studiourile și apartamentele de la Grecotel Plaza Spa au vedere la piscină, grădină sau Marea Cretei si sunt decorate in culori pastelate, cu mobilier bine ales si țesături de designer. Toate unitătile au bucătărie bine dotată, zonă de relaxare și baie privată cu duș sau cadă. Sunt dotate cu aer condiționat, seif și TV prin satelit.

In cadrul elegant al restaurantului Plaza sunt servite zilnic mancăruri cretane tradiționale, gătite cu creativitate, cu produse locale proaspete. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de langă piscină și pot savura un suc răcoritor, un smoothie exotic sau un cocktail la barul de la piscină.

Centrul spa oferă terapii de intinerire, o saună, un hamam și o piscină spa. Cei mici isi pot petrece timpul la piscina pentru copii si pe plajă sau pot lua parte la un program de vacanță, cu activități creative, jucării și jocuri.

Pitorescul centru vechi al orașului Rethymno, cu restaurante și baruri, se află la cațiva pași de Grecotel Plaza Beach House. Portul Rethymno este la 3 km, iar Aeroportul Heraklion se află la 80 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.