Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sol Don Pedro

4 stele

   Torremolinos

de la
de la
1235  1158 
* 2 adulti | perioada 01.11.2024 - 08.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sol Don Pedro, Torremolinos, Spania

Descriere HOTEL SOL DON PEDRO:
Hotelul este situat pe plaja, in zona plajei Bajondillo, la cateva minute de centrul Torremolinos. Hotelul face parte dintr-un complex care cuprinde 3 hoteluri din lantul Sol cu care imparte piscinele, restaurantele si spatiile comune.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL SOL DON PEDRO:
Hotelul se afla la 5 km de portul de agrement Marina din Benalmadena si la 7 km de aeroportul Malaga si Puerto Marina.

Dotari camere:
Hotel Sol Don Pedro dispune de 281 de camere dotate cu aer conditionat, televizor, internet, seif (cu plata), uscator de par.

Facilitati HOTEL SOL DON PEDRO (complex):
Hotelul dispune de 6 piscine in aer liber pentru adulti, 2 piscine in aer liber pentru copii, 1 piscina incalzita, 2 piscine cu hidromasaj complet echipate. Hotelul dispune de 2 restaurante tip bufet care prezinta show-uri de gatit si un colt de preparate cu specific italienesc, bar la piscina si alte cateva baruri, sezlonguri si umbrele gratuite, centru spa (cu plata), tenis de masa, bowling, teren de tenis (contra cost), sala de jocuri, programe de divertisment si animatie pe timpul zilei si seara, miniclub, spectacole cu muzica live, internet, magazine.

Web: www.melia.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.