Cere oferta Cere oferte
Vacante

Carmen Teresa

3 stele

   Torremolinos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Carmen Teresa, Torremolinos, Spania

LOCALIZARE: La aproape 300 de metri de plaja, orasul Torremolinos este la aproximativ 1 km, orasul Malaga este la 15 km, iar Aeroportul Malaga este la 8 km, Marbella este la 48 km.


FACILITATI HOTEL: partial renovat in 2015, cladirea are 3 etaje, 41 de camere si pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, lift, aer conditionat, seif, parcare (gratuita), exchange, snack bar, bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele.


FACILITATI CAMERE: camerele sunt simple, curate, toate cu balcon sau terasa, TV prin satelit, acces la internet de mare viteza, decor modern specific andalusian.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.