Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Best Cambrils

de la
de la
1204  1198 
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Best Cambrils, Cambrils, Spania

Hotelul Best Cambrils se află la 50 de metri de plaja din Cambrils, pe Costa Daurada. Veti găsi aici o piscină in aer liber, o saună si o sală de sport, precum si camere cu aer conditionat si balcon privat.

Camerele spatioase de la Best Cambrils au TV prin satelit si minibar. Există seif, iar baia privată include uscător de păr.

Bufetul-restaurant oferă o varietate de preparate internationale, iar hotelul are si un cafe-bar. Se poate solicita pranzul la pachet si există automate pentru băuturi si gustări.

Hotelul oferă o sală de jocuri cu mese de biliard si de ping-pong, precum si o zonă de joacă pentru copii si un club al copiilor. De asemenea, există un salon TV cu o zonă cu acces Wi-Fi gratuit.

Receptia de la Best Cambrils este deschisă non-stop, iar in schimbul unui cost suplimentar se oferă parcare la hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Hotel Best Cambrils, Cambrils, Spania