Cere oferta Cere oferte
Vacante

TOP PLANAMAR

3 stele

   Malgrat De Mar, Spania

de la
de la
1202  1103 
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TOP PLANAMAR, Malgrat de Mar, Spania

Hotelul este situat in statiunea Malgrat de Mar, la 50 de metri de plaja si la 3 minute de centrul orasului. Hotelul este recomandat pentru cupluri si familii. Oaspetii care aleg ALL INCLUSIVE beneficiaza de TOP PASSPORT - acces gratuit la toate hotelurile H TOP de aceeasi categorie cu cel in care isi petrec sejurul, pot folosi facilitatile acestora, inclusiv barurile si restaurantele, pana la orele 19:00. Se asigura transfer gratuit intre hoteluri/statiuni.Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune (bufet), pensiune completa (bufet) cu apa si vin la mesele principale, sau all inclusive (toate mesele bufet, bauturi inclusie la mesele principale, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale intre 10:00-24:00, gustari intre 10:00-23:00, inghetata pentru copii intre 10:00-18:00). Hotelul are un restaurant si un bar.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor: piscina in aer liber si terasa, biliard, tenis de masa, camera de jocuri, spectacole de animatie si divertisment, atat in cursul zilei, cat si seara.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Malgrat de Mar, aproape de pormenada, la doar 50 m de plaja cu nisip si la 3 minute de centru. Aeroportul din Girona este la 25 minute distanta.

Spa & Wellness
Centrul SPA pune la dispozitia turistilor solar si zona de relaxare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.