Cere oferta Cere oferte
Vacante

GHT TOSSA PARK APARTHOTEL

3 stele

   Tossa De Mar

de la
de la
1078 
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 21.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GHT TOSSA PARK APARTHOTEL, Tossa de Mar, Spania

Descriere: GHT Tossa Park este un aparthotel cochet si spatios cu studiouri si apartamente renovat in 2018.
Localizare: GHT Tossa Park este localizat in apropierea plajei si a centrului statiunii Tossa de Mar, intr-o zona rezidentiala linistina a regiunii Costa Brava.
Dotari camere: toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, seif contracost, bucatarie complet echipata, WIFI gratuit, cuptor cu microunde, baie cu cada si dus, uscator de par, balcon. La inceputul sejurului se solicita un deposit de 60 euro/ camera care se returneaza la check out. Camerele studio sunt echipate cu 2 sau 3 paturi single. Curatenia se face o data pe saptamna, dar se poate face si la cerere contra unui cost de 10 euro/ serviciu. Apartamentele de 4 persoane sunt formate dintr-un dormitor cu pat dublu si un living cu 2 sofale care se pot transforma in 2 paturi single. Curatenia se face o data pe saptamna, dar se poate face si la cerere contra unui cost de 12 euro/ serviciu.
Facilitati hotel: receptie deschisa intre orele 08.00-24.00 pentru restul intervalului exista un numar de telefon de contact si access pe baza de interfon pentru clientii care ajung mai tarziu, piscina exterioara, piscina interioara incalzita, teren de badminton, camera de jocuri, teren de joaca pentru copii, restaurant.
Facilitati pentru copii: patut pentru copii, adaptor pentru toaleta, scaun pentru copii in restaurant, cuptor cu microunde in restaurant, babetica, mancare speciala pentru copii.
Clasificare oficiala: 3 stele
Pagina web: https://www.ghthotels.com/en/aparthotel-ght-tossa-park-tossa-de-mar-spain

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.