Cere oferta Cere oferte
Vacante

BlueSea Montevista Hawai

de la
de la
1082  1078 
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BlueSea Montevista Hawai, Lloret de Mar, Spania

BLUESEA Montevista Hawai este situat in Lloret de Mar, la doar 6 minute de mers pe jos de promenada de la malul mării. Oferă piscină in aer liber și camere moderne, cu aer condiționat și terasă privată. Camerele de la BLUESEA Montevista Hawai au decor luminos și TV cu ecran plat. Toate au seif și baie privată. Bufetul-restaurant al hotelului are bucătărie deschisă. Oaspetii au la dispozitie o sală de jocuri si o grădină cu teren de joacă pentru copii. Hotelul oferă program de divertisment pentru adulti si copii. BLUESEA Montevista Hawai se află intr-o zonă liniștită din Lloret, la doar 5 minute de mers pe jos de principala zonă comercială și de restaurante. Orasul Tossa de Mar este la 12 minute cu masina, iar in centrul orasului Barcelona se poate ajunge in aproximativ o oră cu masina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie BlueSea Montevista Hawai, Lloret de Mar, Spania