Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sol y Sombra

3 stele

   Benidorm

de la
de la
1424  1418 
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sol y Sombra, Benidorm, Spania

Descriere HOTEL SOL Y SOMBRA:
Sol y Sombra este un hotel modern situat in Benidorm. Este localizat in apropierea plajei Poniente, are camere spatioase si moderne si se afla la o plimbare de 10 minute fata de centrul orasului, ceea ce il face potrivit atat pentru cupluri cat si pentru familii.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa

Localizare HOTEL SOL Y SOMBRA:
Situat aproape de centrul orasului Benidorm, Sol y Sombra se afla la o plimbare de 10 minute de faimoasa plaja Poniente. Aeroportul Alicante este la 40 de minute de statiunea Benidorm.

Plaja:
Faimoasa plaja Poniente cu nisip fin se afla la o plimbare de 10 minute fata de hotel.

Dotari camere:
Hotelul Sol Y Sombra dispune de 213 camere decorate modern, situate intr-o cladire de 7 etaje. Camerele dispun de baie privata si sunt dotate cu TV cu ecran plat, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), aer conditionat, wi-fi gratuit.

Facilitati HOTEL SOL Y SOMBRA:
Serviciile si facilitatile hotelului au fost special concepute pentru a oferi cat mai multe optiuni de petrecere a timpului liber. Hotelul dispune de doua piscine, dintre care una este pe terasa de pe acoperis, restaurant, bar, sala de fitness, serviciu de spalatorie.

Web: www.hotelsolysombra.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.