Vacante

Villa Violetta (Corfu)

de la
de la
1203  1095 
* 2 adulti | perioada 06.09.2022 - 13.09.2022 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Villa Violetta (Corfu), Acharavi, Grecia

Descriere: Complet renovata in 2018, Villa Violeta este numai pentru adulti fiind formata din studiouri complet mobilate, apartamente cu unul sau doua dormitoare. De asemenea, hotelul ofera un restaurant, un bar la piscina si o piscina cu jacuzzi.

Localizare: Villa Violetta este un mic complex de apartamente intr-un cadru natural in apropiere de centrul orasului Acharavi, la aproximativ 900 m de cea mai apropiata plaja si la 60 km de aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu o chicineta complet utilata, baie private cu dus, balcon sau terasa. patut pentru copii la cerere (contra cost),

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, zona TV prin cablu, gradina, Wi-fi in zonele publice, jacuzzi la piscina (contra cost), servicii de spalatorie (contra cost), schimbare lenjerie (1 data pe saptamana), camera pentru bagaje,serviciul de menajera (2 ori pe saptamana), zona de parcare, piscina, snack bar, restaurant cu terasa, sezlonguri, dus in aer liber, prosoape de piscina (contra cost), umbrele de piscina, piscina separata pentru copii (10:30-19:30), piscina (10:30-19:30).

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.