Cere oferta Cere oferte
Vacante

MARBELLA CORFU

5 stele

   Agios Ioannis Peristeron, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MARBELLA CORFU, Agios Ioannis Peristeron, Grecia

Fabulos 8.8 Booking.com Hotelul situat pe o plaja privata in Agios Ioannis Peristeron este alegerea perfecta pentru un sejur de lux in Corfu, este ideal pentru o vacanta cu familia, o luna de miere romantica, sau o binemeritata pauza de relaxare. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Wellness
Centrul Spa ofera o serie de tratemente corporale si faciale (contra cost), baie de aburi (contra cost), cada cu hidromasaj, masaj (contra cost), sauna (contra cost).

Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune (mic dejun si cina bufet), pensiune completa (mic dejun, pranz si cina bufet), pensiune completa Plus (mic dejun, pranz si cina, bauturi incluse la mese), sau ultra all inclusive (mic dejun bufet american 07:00-10:00 sau continental 10:00-10:30, pranz bufet 13:00-15:00, cina bufet tematic 19:00-21:30, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale 10:00-01:00). Hotelul are un restaurant principal bufet, 4 restaurante A la Carte (italian, grecesc, international, american), un snack bar si 4 baruri.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie 2 piscine exterioare (apa sarata, apa dulce), piscina pentru copii cu tobogan, piscina pentru bebelusi, sala de fitness, centrul Spa, teren de tenis, inchiriere echipament tenis, aqua park, animatie, divertisment seara, sporturi nautice pe plaja (contra cost), snorkelling (contra cost), scufundari (contra cost), caiac (contra cost), club de noapte/DJ, inchiriere biciclete, darts, karaoke, tenis de masa, biliard (contra cost).

Localizare
Hotelul este situat langa o plaja cu nisip si pietricele (accesul la plaja se face printr-un tunel, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja) din oraselul pitoresc Agios Ioanis Peristeron. Portul din Corfu este la 17 km, iar aeroportul la 30 minute de mers cu masina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.