Cere oferta Cere oferte
Vacante

Domes of Corfu Autograph Collection

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Domes of Corfu Autograph Collection, Corfu, Grecia

LOCALIZARE
Plaja Mirtiotissa este la 700 m de hotel, iar plaja Kontogialos se afla la 1,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Corfu, situat la 16 km de Domes of Corfu, Autograph Collection. Orasul Corfu este la 20 km.

FACILITATI
Domes of Corfu, Autograph Collection ofera diverse unitati de cazare de elita, cu 4 restaurante si 4 baruri, parcare privata gratuita, un centru de fitness ultramodern si centrul original Soma Spa, cu tratamente grecesti antice pentru relaxare si revigorare.
Inconjurat de un peisaj magic, la baza stancilor acoperite de pini si chiparosi, acesta este singurul complex de lux de pe Glyfada, cea mai renumita plaja distinsa cu steag albastru din Corfu. Este cunoscut pentru apele sale cristaline si plaja mare de nisip, aflata la doar cativa pasi,
iar privind spre vest, spre Italia, veti putea admira apusurile de soare inflacarate si vederea impresionanta la Marea Ionica.
Cu arhitectura unica in forma de dom, puteti sa va bucurati de o vacanta luxoasa si de experiente originale, precum evenimente de degustare de vinuri, ateliere de gastronomie si aventuri unice de familie.
Printre facilitatile acestei proprietati se numara un club multilingv pentru copii, inspirat de metoda Montessori, acreditat OFFSTED. De asemenea, hotelul are piscine pentru familii si adulti si zone desemnate. Accesul la WiFi este gratuit in intreaga proprietate.
Cazarea include un loc de joaca pentru copii. La Domes of Corfu, Autograph Collection puteti sa jucati tenis de masa, darts si tenis si sa utilizati serviciul de inchirieri auto.

RESTAURANT
La Domes of Corfu, Autograph Collection se poate lua in fiecare zi un mic dejun tip bufet.

CAMERE
Camera Tropical Retreat, 1 pat king-size, balcon, vedere la munte-(24 mp)-Aceste camere luxoase si atragatoare sunt amenajate in tonuri naturale, cu masa si scaune din lemn cazut natural, ventilatoare de tavan din lemn, pardoseala de teracota si baie privata cu chiuveta sapata in piatra sau marmura si dus tip walk-in.

Suita in plan deschis cu patio, pat king-size, canapea extensibila-(28 mp)-Aceste suite romantice in plan deschis au baie privata cu chiuveta sapata in piatra sau marmura si dus tip walk-in si imbina luxul minimal elegant cu atmosfera mitica si accesul complet la un complex de clasa mondiala.

Suita Horizon in plan deschis, 1 pat king-size, canapea extensibila, vedere partiala la mare-(28 mp)-Tonurile relaxante si moderne ale acestor suite spatioase in plan deschis le fac ideale pentru cupluri. Cu o baie privata cu chiuveta sapata in piatra sau marmura si dus tip walk-in, veti putea sa va bucurati de intimitatea suitei Horizon.

Suita Sapphire in plan deschis, 1 pat king-size, canapea extensibila, vedere la mare-(28 mp)-Va veti bucura de acelasi design fara cusur si nuante artistice care evidentiaza patrimoniul mitic al insulei, ca toate suitele complexului. Puteti sa petreceti numeroase momente de relaxare pe balconul mobilat, admirand vederea nesfarsita la apusul soarelui peste Marea Ionica.

Suita de familie Sapphire-(34 mp)-Acest refugiu de familie ofera acelasi design confortabil si nuante artistice care evidentiaza patrimoniul mitic al insulei. Veti putea sa petreceti nenumarate momente de relaxare cu familia intr-un spatiu cu dormitor separat si living, cu balcon mobilat, cu vedere minunata la mare.

Suita de familie Tropical Sublime cu 1 pat king-size si vedere la munte-(48 mp)-Aceste suite de familie cu 1 dormitor au suprafata de aproximativ 46 m si includ 1 dormitor cu un pat dublu confortabil si un living separat, cu o canapea extensibila dubla si un pat de copii (disponibil la cerere), precum si 2 bai si balcon.

Suita prezidentiala Sapphire cu 1 dormitor, 1 pat king-size, canapea extensibila-(50 mp)-Veti beneficia de decor cu elemente lucrate manual din lemn de culoare inchisa, cazut natural, lucrari de arta locala, aparate ultramoderne si facilitati ecologice intr-o ambianta de lux, cu balcon mobilat, cu vedere la apa si la apusul soarelui.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.