Cere oferta Cere oferte
Vacante

Domes of Corfu, Autograph Collection

5 stele

   Glyfada, Grecia Vezi pe harta

de la
de la
2678 
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Domes of Corfu, Autograph Collection, Glyfada, Grecia

Domes of Corfu, Autograph Collection oferă diverse unități de cazare de elită, cu 4 restaurante și 4 baruri, parcare privată gratuită, un centru de fitness ultramodern și centrul original Soma Spa, cu tratamente grecești antice pentru relaxare și revigorare. Inconjurat de un peisaj magic, la baza stancilor acoperite de pini și chiparoși, acesta este singurul complex de lux de pe Glyfada, cea mai renumită plajă distinsă cu steag albastru din Corfu. Este cunoscut pentru apele sale cristaline și plaja mare de nisip, aflată la doar cațiva pași, iar privind spre vest, spre Italia, veți putea admira apusurile de soare inflăcărate și vederea impresionantă la Marea Ionică.

Cu arhitectură unică in formă de dom, puteți să vă bucurați de o vacanță luxoasă și de experiențe originale, precum evenimente de degustare de vinuri, ateliere de gastronomie și aventuri unice de familie.
Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un club multilingv pentru copii, inspirat de metoda Montessori, acreditat OFFSTED. De asemenea, hotelul are piscine pentru familii și adulți și zone desemnate. Accesul la WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

La Domes of Corfu, Autograph Collection se poate lua in fiecare zi un mic dejun tip bufet.

Cazarea include un loc de joacă pentru copii. La Domes of Corfu, Autograph Collection puteți să jucați tenis de masă, darts și tenis și să utilizați serviciul de inchirieri auto.

Plaja Mirtiotissa este la 700 m de hotel, iar plaja Kontogialos se află la 1,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Corfu, situat la 16 km de Domes of Corfu, Autograph Collection. Orașul Corfu este la 20 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Domes of Corfu, Autograph Collection, Glyfada, Grecia