Cere oferta Cere oferte
Vacante

Delfinia Hotels (Corfu)

4 stele

   Moraitika

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Delfinia Hotels (Corfu), Moraitika, Grecia

Descriere: Cele trei cladiri principale inconjurate de gradini verzi care se intinde pe tot drumul spre plaja oferind un cadru linistit cu vedere la muntii. Cazarea cuprinde camere duble complet echipate, cu lumina naturala, aer gratuit stare, Wi-Fi si un balcon sau o terasa cu grdina, piscina sau lateral cu vedere la mare. In plus, un teren de tenis, o sala de fitness, tratamente Spa, o taverna si un bar pe plaja sunt, de asemenea, la dispozitia oaspetilor.

Localizare: Delfinia Hotels este un complex de 4 stele, care se bucurs de o locatie pe malul marii in satul de coast Moraitika, la aproximativ 20 km de aeroportul international Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat individual/incalzire centrala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), telefon, seif (contra cost), TV cu ecran plat (prin satelit si canale muzicale), frigider, baie privata cu cada, uscator de par, oglinda cosmetica, articole de toaleta, balcon/terasa, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbarea prosoapelor (de 6 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 3 ori pe saptamana),serviciu de spalatorie si curatatorie chimica (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, 3 lifturi, hol, lounge, colt TV prin satelit, colt de internet (contra cost), Wi-Fi in toate zonele (gratuit), camera pentru bagaje, piscina (09:00-19:00), prosoape de piscina/plaja (depozit si contra cost), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina si plaja), dus in aer liber, gradina, parcare, cabina de schimbare pe plaja, prim ajutor, medic de garda (contra cost)

Site Web https://www.delfiniahotels.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.