Cere oferta Cere oferte
Vacante

Billy and Sandra Apartments

de la
de la
821  818 
* 2 adulti | perioada 04.09.2024 - 11.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Billy and Sandra Apartments, Sidari, Grecia

Amplasare

Acest hotel este amplasat in centrul localității Sidari.

Dotări

Recepția este deschisă la orice oră. Oferta include un spațiu cu televizor. Conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Chicineta este echipată cu un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există acces la internet și canale prin satelit. In baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Tenis de masă in interior ii păstrează in formă pe clienții locului de cazare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.