Cere oferta Cere oferte
Vacante

Lutecia Smart Design Hotel

de la
de la
1678 
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Lutecia Smart Design Hotel, Lisabona, Portugalia

Situat in zona rezidențială Avenida de Roma, acest hotel de design de 4 stele a fost recent renovat și are 9 etaje tematice, precum și un restaurant fusion care servește preparate din bucătăria portugheză. Stația de metrou Roma-Areeiro este la aproximativ 200 de metri de proprietate.

Camerele de la Lutecia Smart Design Hotel includ facilități ultra-moderne, cum ar fi scaune de design și smart TV. Toate camerele sunt dotate cu aparat de cafea espresso, iar cele mai multe au vedere panoramică la oraș. Suitele includ o zonă de living confortabilă și o baie luxoasă cu o cadă spa.

Restaurantul InFusion oferă mese à la carte intr-o atmosferă modernă. Meniul include mai multe opțiuni vegetariene. Oaspeții care doresc să ia masa intr-un cadru privat la dispoziție room service.

Dimineața, vă puteți bucura de un generos mic dejun tip bufet, cu preparate culinare calde, fructe proaspete și prăjituri. Barul din hol oferă o selecție de băuturi și gustări ușoare, precum și mai multe televizoare mari cu ecran plat.

Lutecia Smart Design Hotel se află in apropiere de bulevardul plin de viață Avenida de Roma. Piața Rossio și cartierul Baixa sunt la mică distanță de mers cu metroul pe linia verde.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Lutecia Smart Design Hotel, Lisabona, Portugalia