Cere oferta Cere oferte
Vacante

Kemerli Konak Boutique Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kemerli Konak Boutique Hotel, Kyrenia, Cipru

LOCALIZARE: Hotelul Kemerli Konak Boutique Hotel se afla in apropierea unei plaje cu nisip/ sindrila. La plaja sunt umbrele de soare si sezlonguri contra cost. Orasul Kyrenia este la aproximativ 3 km (Famagusta la aproximativ 80 km), Aeroportul Larnaca (LCA) este situat la cca. 78 km distanta.


FACILITATI HOTEL: Hotelul tip boutique de 3 stele cu 5 etaje are 38 de camere in total. Este dotat cu o receptie deschisa 24 de ore (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00) precum si un hol. WiFi este disponibil gratuit. Curatenia in camera este gratuita. Serviciul de spalatorie/calcatorie este disponibil contra cost. In zona exterioara a hotelului veti gasi o piscina cu apa dulce. Aici sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare.


FACILITATI CAMERE: Camera dubla standard (vedere la munte sau la mare):
Cu parchet laminat, minibar (unde este cazul, contra cost), seif (unde este cazul, contra cost) si TV prin satelit, precum si aer conditionat controlat central, baie cu dus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.